miun.se

miun.se är navet i Mittuniversitetets digitala närvaro. Webbplatsen tillhandahåller aktuell och fördjupad information om Mittuniversitetets utbildningar, forskning och övrig verksamhet.

framsida.jpg

Hur kanalen ska användas:

  • miun.se ska vara den huvudsakliga kanalen för universitetsövergripande information och tillhandahålla aktuell och fördjupad information om de program och kurser som Mittuniversitetet erbjuder och även beskriva den forskning som finns.
  • miun.se ska innehålla samtliga nyheter och nyhetsbrev som berör Mittuniversitetet. På sidan ska det exempelvis länkas till universitetets flöden i sociala kanaler.
  • Alla webbsidor inom Mittuniversitetets verksamhet som exempelvis forskningscenter, forskningsgrupper, enheter som exempelvis Miun Innovation, programsidor liksom projekt och events där Mittuniversitetet är huvudpart, ska ligga under miun.se. Webbplatser som bedrivs som en del av undervisningen kan medges ett undantag i samråd med kommunikationschefen.
  • Kampanjsidor används under en tidsbegränsad period. Dessa sidor får grafiskt avvika från miun.se under förutsättning att de följer Mittuniversitetets grafiska profil. Samtliga kampanjsidor ska ligga under miun.se.
  • Bibliotekstjänster ska vara en naturlig del av miun.se och ska ge besökarna möjlighet att låna och reservera böcker, se vilka böcker som finns tillgängliga och få tillgång till biblioteksrelaterade e-tjänster och databaser.
  • StudyInMidSweden.com går till den engelskspråkiga versionen av miun.se.