Catrin Johansson föreläser om kommunikativt ledarskap under ForskarFredag

Tor 28 sep 2017 13:37

Under ForskarFredag, den 29 september, delar Mittuniversitetet med sig av forskning och kunskap. För DEMICOMs Catrin Johansson, innebär det att hon föreläser om kommunikativt ledarskap under en heldag med 100 av Landstingets Västernorrlands chefer i Härnösand, och har frukostmöte för CER-nätverkets chefer i Sundsvall.

Catrin Johansson

Forskarfredag arrangeras i år med ett antal aktiviteter i både Sundsvall och Östersund. För att ge allmänheten en inblick i den forskning som sker på Mittuniversitetet erbjuds öppna lab-miljöer och lättsamma föreläsningar om aktuell forskning.

Som en del i ForskarFredag erbjöd DEMICOMs Catrin Johansson, Professor i Medie- och kommunikationsvetenskap, sig att besöka Landstinget Västernorrland för att föreläsa om Kommunikativs ledarskap. Ett ämne hon fördjupat sig i under en längre tid. Intresset har varit mycket stort, och nästan 100 av Landstinget Västernorrlands chefer kommer att delta.

- Jag är mycket glad över det stora intresset, säger Catrin Johansson. Eftersom jag har god inblick i det kommunikativa ledarskapets effekter tror jag att det kan bli en intressant och givande dag.

Även CER-nätverket, där lokala näringslivet samlas kring Mittuniversitetets forskningscentrum Centrum för ekonomiska relationer, har anlitat Catrin Johansson samma dag. Det är det återkommande forumet Chefsfrukost där deltagarna får möjlighet att diskutera effekterna av att arbeta med kommunikativt ledarskap.

Föreläsningarna är endast öppna för anmälda.

Läs mer om Catrin Johansson

Läs mer om Forskarfredag

 

 


Rekommenderat:

Sidan uppdaterades 2017-09-29