Lars Nord huvudtalare vid konferens i Madrid

Mån 03 dec 2018 13:10

Det svenska valet och de digitala mediernas roll i valrörelsen var huvudtemat när professor Lars Nord inledningstalade vid en forskningskonferens om den nordiska modellen vid Universidad de Complutense de Madrid den 23 november.

Lars Nord Madrid
Bildtext: Huvudtalare och arrangörsgrupp vid konferensen i Madrid.

Konferensen uppmärksammande olika aspekter av medieutvecklingens påverkan på de nordiska länderna, och arrangerades av forskningsgruppen Grupo de Investigación Cultura y Modelo Nórdico de la Sociedad de la Información vid det spanska lärosätet. Presentationerna vid konferensen kommer att ges ut i en antologi under 2019 i samarbete mellan Mittuniversitetet, University of Tampere och Universidad de Complutense de Madrid. Förutom forskare, forskarstuderande och studenter deltog representanter för de nordiska ambassaderna i Madrid i konferensen.

Rekommenderat:

Sidan uppdaterades 2018-12-03