Paolo Mancini ny hedersdoktor vid DEMICOM

Spara favorit 10 maj maj 2019

Professor Paolo Mancini är en internationellt ledande forskare inom ämnesområdet politisk kommunikation och arbetar vid universitetet i Perugia, Italien. Hans teorier om relationen mellan mediesystem och politiska system har haft stor betydelse för den internationella forskningen inom såväl politisk kommunikation som medievetenskap. Paolo Mancinis arbete återfinns som viktig kurslitteratur för studenter över hela världen.

Paolo Mancini varit en regelbunden gäst vid DEMICOM sedan 2004 och aktivt deltagit i forskningsseminarier och samarbetat i forskningsprojekt. Han har också varit med och byggt upp ett långvarigt och mycket givande samarbete vad gäller kurser i forskarutbildningen.

Läs också pressmeddelandet från Mittuniversitetet

Tillbaka till toppen

Installera webbappen på din iPhone eller iPad: klicka på   och lägg till på hemskärm.