Hanne Sejer

Spara favorit 30 nov november 2015
ETOUR

Hanne Sejer, Souschef/Deputy Chief Executive Sport Event Denmark.

Hanne Sejer har mer än 20 års erfarenhet från arbete i sportvärlden med bland annat olika positioner inom Nationella Olympiska kommittén, Danmarks Idrottsförbund, Dansk Volleybollförbund, PR-byråer och just nu på Sport Event Denmark, den danska nationella organisationen för sportevenemang. 

I sina olika roller har Hanne arbetat i hela kedjan med bidding (budgivning), planering, mätning, marknadsföring och kommunikation av sportevenemang. Att arbeta med en stor bred av idrottsförbund, värdstäder, internationella rättighetsinnehavare och departement har gett Hanne stor insikt i samarbeten på alla nivåer mellan de olika intressenterna.

Hanne har en magisterexamen i PR vid Roskilde Universitet samt en kandidatexamen i ekonomi vid Copenhagen Business School. Hon driver även ett utbildningsprogram för event managers inom sport i Danmark. Sport Event Danmark arbetar målinriktat med att generera en mängd olika effekter i förbindelse med internationella sportevenemang och Hanne kommer att berätta om de önskade effekterna och deras strategier.

Med et generelt pres på de offentlige budgetter ses et stigende krav om at kunne dokumentere effenkten af offentlige investeringer i sportsevents.