Två Miun-finalister till Security Awards

Spara favorit
logotyp

Mittuniversitetets säkerhetschef Bo Ekwärn och studenten Carina Bengtsson är nominerade till tidningen Skydd & Säkerhets branschpris Security Awards 2012. Vinnarna presenteras den 20 september.

Tidningen Skydd & Säkerhet delar ut pris i tolv kategorier med syftet att lyfta fram de goda exempel och det stora engagemang som finns i säkerhetsbranschen. Utifrån en mängd nomineringar har en jury utsett tre finalister i varje kategori.

 

Mittuniversitetet och säkerhetschef Bo Ekwärn är en av finalisterna i kategorin årets säkraste utbildningsplats. I nomineringen anges bland annat den nya säkerhetsportalen och utvecklingen av ett unikt virtuellt ledningsverktyg som motivering.

 

Carina Bengtsson tog i våras sin examen från risk- och krishanteringsprogrammet och är finalist i kategorin årets säkerhetselev. Som motivering till nomineringen anges bland annat att Carina har lyckats kombinera goda studieresultat med ett genuint engagemang i säkerhetsfrågor som bidragit till en förbättrad utbildning och ett bra studieklimat.

 

I år är det tredje gången Security Awards delas ut och det sker under mässan SKYDD på Stockholmsmässan den 20 september.

 

Läs mer om Security Awards.

Läs pressmeddelandet om nomineringarna.

Tillbaka till toppen
Stäng meny
Favoriter /globalnavigation/closemenu

Installera webbappen på din iPhone eller iPad: klicka på   och lägg till på hemskärm.