Två Miun-finalister till Security Awards

Mittuniversitetets säkerhetschef Bo Ekwärn och studenten Carina Bengtsson är nominerade till tidningen Skydd & Säkerhets branschpris Security Awards 2012. Vinnarna presenteras den 20 september.

Tidningen Skydd & Säkerhet delar ut pris i tolv kategorier med syftet att lyfta fram de goda exempel och det stora engagemang som finns i säkerhetsbranschen. Utifrån en mängd nomineringar har en jury utsett tre finalister i varje kategori.

Mittuniversitetet och säkerhetschef Bo Ekwärn är en av finalisterna i kategorin årets säkraste utbildningsplats. I nomineringen anges bland annat den nya säkerhetsportalen och utvecklingen av ett unikt virtuellt ledningsverktyg som motivering.

Carina Bengtsson tog i våras sin examen från risk- och krishanteringsprogrammet och är finalist i kategorin årets säkerhetselev. Som motivering till nomineringen anges bland annat att Carina har lyckats kombinera goda studieresultat med ett genuint engagemang i säkerhetsfrågor som bidragit till en förbättrad utbildning och ett bra studieklimat.

I år är det tredje gången Security Awards delas ut och det sker under mässan SKYDD på Stockholmsmässan den 20 september.

Läs mer om Security Awards.

Läs pressmeddelandet om nomineringarna.