RCR forskning uppmärksammat i Nordisk Østforum

Spara favorit 24 okt oktober 2018

Minna Lundgren på Risk and Crisis Research Centre, RCR har blivit omtalad internationellt. Hennes avhandling fick nyligen en fin review i tidsskriften Nordisk Østforum.

Minna Lundgrens avhandling fick nyligen en review av Katrine Bendtsen Gotfredsen, PhD, lektor i Kaukasusstudier, Malmö universitet, i Nordisk Østforum 32, läs den här (på danska).

Avhandlingen går under titeln "Boundaries of Displacement: Belonging and Return among Forcibly Displaced Young Georgians from Abkhazia" och finns att ladda ner som fulltext i DiVA.

Minna är även gästforskare vid Natural Hazards Center som en del av sin postdoc. Om ni har frågor till Minna kan ni skicka ett mail till minna.lundgren@miun.se.

Tillbaka till toppen

Installera webbappen på din iPhone eller iPad: klicka på   och lägg till på hemskärm.