Nytt avsnitt i HåSa podden

Spara favorit 11 sep september 2018
logotyp

Det femte avsnittet av podden Hållbart samhällsbyggande handlar om inkludering i Sundsvall. Varför väljer unga att stanna eller flytta från staden efter studenten? Vad skapar trygghet och otrygghet i Sundsvall? Upplever unga Sundsvallsbor staden som en jämställd stad?

Avsnitt 5. Tid för förändring – Vi är Sundsvalls framtid: Hållbart samhällsbyggande.

I avsnittet medverkar Asha Abdullahi, Nina Azizi, Alireza Ghasemi, Abdirizak Mukhtar, sommarjobbare från Sundsvalls kommun samt Sara Nyhlén och Katarina Giritili-Nygren, forskare från Forum för Genusvetenskap vid Mittuniversitetet och programledare Tina Wilhelmsson.

Lyssna på poddavsnittet här

Läs mer om hela HåSa projektet här och lyssna på de andra avsnitten här: https://www.miun.se/hasa