SRA-E 2018: Risk & Uncertainty – From Critical Thinking to Practical Impact

Spara favorit

Society for Risk Analysis Europe är en organisation för tvärvetenskaplig forskning och kunskap om riskanalys. 2018 har RCR vid Mittuniversitetet fått förtroendet att arrangera deras årliga konferens i Östersund.

Temat Risk & Uncertainty – From Critical Thinking to Practical Impact speglar vikten av att stå emot faktaresistens och utveckla tillämpad forskning för riskanalys i öppna, demokratiska sammanhang.

Bland de inbjudna talarna finns:

• Ann Enander, Professor of Leadership Psychology at the Leadership Centre, Swedish Defence University, and former president of SRA-E.
  • Nicholas Karides,  Journalist, author and director of Ampersand Public Affairs.
  • Matthias Kohring, Professor of Media and Communication Studies at University of Mannheim, Germany.
  • Jens O. Zinn, Associate Professor of Sociology at University of Melbourne, Australia.

Deadline för abstracts är den 7 februari. Registreringen är öppen 5 februari–16 maj (early bird 16 april).

Läs mer om konferensen här

18 juni - 20 juni Östersund