SRA-E 2018: Risk & Uncertainty – From Critical Thinking to Practical Impact

Spara favorit Skriv ut

Society for Risk Analysis Europe är en organisation för tvärvetenskaplig forskning och kunskap om riskanalys. 2018 har RCR vid Mittuniversitetet fått förtroendet att arrangera konferensen i Östersund.

Temat Risk & Uncertainty – From Critical Thinking to Practical Impact speglar vikten av att stå emot faktaresistens och utveckla tillämpad forskning för riskanalys i öppna, demokratiska sammanhang.

Bland de inbjudna talarna finns Ann Enander, professor i ledarskapspsykologi vid Försvarshögskolan, Jens O. Zinn, docent i sociologi vid University of Melbourne, Britt Bohlin, generalsekreterare på Nordiska Rådet, och Ragnar E. Löfstedt, professor i riskhantering och föreståndare för King's Centre for Risk Management vid King's College London.

Läs mer om konferensen här (engelska)

18 juni - 20 juni Östersund