PA173515 - Kopia.jpg

Besök och öppettider

Biblioteken på båda campus är fortsatt öppna men med något reducerade öppettider, just nu gäller sommaröppettider. Du är välkommen att besöka biblioteken om du känner dig fullt frisk och symptomfri!

Sommarens öppettider 

  • Vardagar: öppet 10-14
  • Kvällar och helger: stängt

Stängda veckor i sommar

Vecka 28–30, 6/7–24/7

Läs mer om vad som är öppet och stängt på våra campus

Här hittar du avvikande öppettider under högtider

 

Digitala tjänster och resurser

Om du har frågor, behöver hjälp med informationssökning eller liknande, men inte vill besöka biblioteket, kan du som vanligt under kontorstid nå oss via chatt, epost och telefon. Kontaktuppgifter till biblioteket.

Studenter och anställda på Mittuniversitetet kan söka i Primo och nå alla våra digitala resurser hemifrån. Läs mer om åtkomst utanför campus här.

Vi har tillfälligt ökad tillgång till e-resurser

 

Lån och reservationer

Du kan fortsatt låna och reservera böcker. Om du har reserverat böcker men inte vill komma till biblioteket för att hämta dem kan vi skicka böckerna till din hemadress, följ instruktionerna i aviseringsmeddelandet. Vi kan dock inte garantera att böckerna levereras till din brevlåda istället för till ditt närmsta postombud för avhämtning. Biblioteket står för fraktkostnaden till dig men du får själv ombesörja och bekosta återlämning eller återsändning.

Lånetiden för kursböcker är normalt 10 dagar men vi har tillfälligt förlängt den till 17 dagar. Omlån görs automatiskt om ingen står på kö, lånetiden förlängs med 10 dagar i taget för kursböcker.

 

Studieverkstaden

Skrivhandledning och Boka bibliotekarie-handledning görs digitalt i Zoom eller per telefon. Studieverkstaden har även ersatt sina drop-in tider med digitala tillfällen. Mer info hittar du här

 

Studievägledning och Studenthälsan

Träffar med studievägledare eller hos Studenthälsan sker i första hand digitalt.

Kontaktuppgifter för Studievägledning

Kontaktuppgifter för studenthälsan