Vill du arbeta som biblioteksvärd hos oss?

Mittuniversitetets bibliotek  i Sundsvall och Östersund söker nu biblioteksvärdar inför höstterminen 2020. Vi söker dig som kan samarbeta med andra, är ordningsam, trivs med att arbeta självständigt och som är beredd att ta eget ansvar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Låntagarservice i informationsdisken

• Utlån och återlämning av böcker

• Bokuppsättning

Behörighetskrav:

• Studerande vid Mittuniversitetet

• Kunskaper i svenska och engelska

• Känsla för service och bemötande

• Kommunikativ

• Noggrann och van att ta ansvar

• Flexibel och tillgänglig då du även kan få hoppa in extra ibland med kort varsel

Arbetstider:

Vardagar kl. 15.45–19.15, Lördag 10.30–15.15

Du arbetar minst ett pass per vecka, vanligtvis samma veckodag + var 4:e lördag. Arbete utöver schemalagd tid kan förekomma. Inledningsvis kommer du att få utbildning i hur arbetet i biblioteket fungerar samt få gå bredvid ordinarie personal i vår informationsdisk.

Ansök genom att skicka personligt brev till Maja Hörnberg maja.hornberg@miun.se för Östersund

eller Marie Rönnlund marie.ronnlund@miun.se för Sundsvall.

Berätta om dig själv och varför du vill arbeta som biblioteksvärd. Bifoga meritförteckning/CV.

Skicka in din ansökan senast 2020-05-03

Välkommen med din ansökan!

På universitetsbiblioteket strävar vi efter jämställdhet och mångfald, där alla ska känna sig välkomna.