Biblioteket startar en virtuell läsesal!

Eftersom coronapandemin gör att många av våra studenter kommer att studera på distans startar biblioteket nu en virtuell läsesal.

pexels-ketut-subiyanto-4132440.jpg

Den kommer att vara öppen från och med vecka 36, stundtals bemannad mellan klockan 8,00 och 16.30.

Det här innebär att du kan koppla upp dig till ett virtuellt studierum där du kan studera med andra studenter. Du sitter då i en fokuserad miljö och studerar.

Att koppla upp sig i ett virtuellt studierum kan stödja studiemoralen och minska känslan av ensamhet och isolering. För att undvika störande bakgrundssljud ber vi alla i rummet att använda headset. Personalen kommer att vara i rummet då och då, men om frågor uppstår kan du alltid kontakta biblioteket via chatten eller per e-post: biblioteket@miun.se

Välkommen till läsesalen

Här kan du läsa mer om virtuella läsesalar:

Artikel i DN

Artikel i The Guardian