Hållbarhetspodden del 4: Hållbara kulturer

Spara favorit 20 apr april 2018

Det fjärde och sista avsnittet av podden Hållbart samhällsbyggande handlar om hållbarhetshistoria och hållbara kulturer. Hur formar vi hållbara kulturer? Vad kan vi lära av vår historia? Och vad betyder frågan för nästa generation?

Mer om HåSa-projektet:

Hållbarhet inom byggande och boende är en hörnsten för regioners utveckling. HåSa syftar till att bidra till hållbart samhällsbyggande genom att utveckla goda, jämlika och attraktiva boende- och livsvillkor i mellersta Norrland.
Mer information hittar du på miun.se/hasa

Lyssna på podden här: