Spara favorit 12 feb februari 2014

Gillar du att lösa svåra problem? Är du logiskt tänkande utan att tänka på det? Får du lust att komma på en bättre lösning när du ser något som fungerar mindre bra? Vill du hitta på det som ännu inte finns?

{NewsList}

Studenter löser problem åt företag

1:53 min | Vimeo.com

SIMS Mitthem SPRECO

Under projektkursen SIMS - Student Innovation Mid Sweden - jobbar studenterna på uppdrag av olika företag med att ta fram eller utveckla nya produkter och tjänster som lösningar på problem och behov som företagen behöver hjälp med.

Det mindre universitetets stora fördelar

• Små studiegrupper och närhet till lärarna.

• Du lär känna alla som studerar till civilingenjör – vi samarbetar tätt mellan de olika inriktningarna.

• Du arbetar med ingenjörsproblem i projektform.

• Kommunen erbjuder bostadsgaranti.

Saknar du behörighet?

Vill du läsa till civilingenjör men saknar vissa betyg? Det finns många möjligheter att läsa in behörigheten hos oss på Mittuniversitetet.

Har du Kemi 1 och Matematik 3c (Kemi A och Matematik D)? Då kan du komplettera med Tekniskt baspaket, 15 hp.

Har du Matematik 2a/2b/2c (Matematik B)? Komplettera genom att läsa Basår/behörighetsgivande utbildning, 60 hp.

Ny student?

Här finns information till dig som antagits till något av civilingenjörsprogrammen. Välkommen till oss!

Information till nya studenter