Se filmen om studentprojekten 2011

Spara favorit

Teknisk design-studenter har gjort 3d-modeller och mekaniska prototyper baserat på Lego Mindstorms NXT. Studenter i Industriell ekonomi har gjort affärsplaner. Datateknikstudenter har programmerat Mindstorms och mobilappar för Android i Java.

Fler projektredovisningar hittar du här.

Studenter löser problem åt företag

1:53 min | Vimeo.com

SIMS Mitthem SPRECO

Under projektkursen SIMS - Student Innovation Mid Sweden - jobbar studenterna på uppdrag av olika företag med att ta fram eller utveckla nya produkter och tjänster som lösningar på problem och behov som företagen behöver hjälp med.

Det mindre universitetets stora fördelar

• Små studiegrupper och närhet till lärarna.

• Du lär känna alla som studerar till civilingenjör – vi samarbetar tätt mellan de olika inriktningarna.

• Du arbetar med ingenjörsproblem i projektform.

• Kommunen erbjuder bostadsgaranti.

Saknar du behörighet?

Vill du läsa till civilingenjör men saknar vissa betyg? Det finns många möjligheter att läsa in behörigheten hos oss på Mittuniversitetet.

Har du Kemi 1 och Matematik 3c (Kemi A och Matematik D)? Då kan du komplettera med Tekniskt baspaket, 15 hp.

Har du Matematik 2a/2b/2c (Matematik B)? Komplettera genom att läsa Basår/behörighetsgivande utbildning, 60 hp.

Ny student?

Här finns information till dig som antagits till något av civilingenjörsprogrammen. Välkommen till oss!

Information till nya studenter

Tillabaka till toppen