SPV

Spara favorit 10 jul juli 2018

Artificell Intelligens, AI, händer på riktigt nu. Genom att snabbt analysera stora mängder data kan AI stötta oss människor att fatta bättre beslut. Det finns användbara tekniska lösningar inom flera områden.

Dagens tillgång till oändliga mängder digital data och avancerad teknik skapar möjligheter att både efterlikna och ibland överskrida människans förmåga att ta in, bearbeta och använda information på ett intelligent sätt. Våra liv påverkas redan nu. Artificiell intelligens finns i hjälpsamma vardagsföremål så som kameror, projektorer, bilar och appar som vi laddar ner för olika ändamål. Personliga assistenten Siri i mobilen är bara ett exempel.

Forskare världen över fördjupar sig i och utvecklar den artificiella intelligensen för ständigt nya områden och branscher som exempelvis inom försäkringsbranschen. Idéerna om vilka möjligheter artificiell intelligens kan komma att innebära framöver är många.

Uppgift

Idag har AI blivit så bra att vi bör kunna förbättra stödet i handläggning som kundmötet i både komplexa som enklare frågor. Det finns redan exempel på prov inom AI som ett stöd i handläggningen  av regelverket som ett bättre alternativ till en traditionell informationsplats som t.ex. ett intranät.

Uppgiften innebär att under åtta veckor identifiera vilka möjligheter som finns  inom AI området och hur SPV skulle kunna omsätta detta i vår verksamhet. Uppgiften kan även vara att ge input till kommande innovationsprojekt för att testa teknikens möjligheter.

Önskade leveranser

En skriftlig rapport samt muntlig presentation för medarbetare på SPV.

Antal studenter

En till två studenter med civilingenjörsutbildning eller motsvarande, Åk 3 eller åk 4 med passande inriktning för uppdraget.

Profil

Som person är du engagerad och noggrann i det du tar dig för. Du utmanas och växer när du får ta eget ansvar i ett arbetsklimat där kommunikation och prestigelöshet är centrala begrepp.

Du har genomfört din utbildning med bra resultat och har goda resultat från dina arbetslivserfarenheter. Vi värdesätter att du är drivande, resultatorienterad, uthållig, ambitiös samt analytisk och strukturerad. Det är också viktigt att du får andra att trivas och är duktig på att kommunicera i tal och skrift.

Vi erbjuder

SPV har en tydlig position på pensionsmarknaden och erbjuder stimulerande arbestuppgifter, många utmaningar och med stor chans till egen utveckling. Vill du veta mer om oss och vår verksamhet? Skicka in en ansökan! Förhoppningsvis får vi möjlighet att berätta mer för just dig.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Mika Loftbacken
070-537 91 57
mika.loftbacken@spv.se