Lars Nord huvudtalare vid konferens i Madrid

Spara favorit 3 dec december 2018
Bildtext: Huvudtalare och arrangörsgrupp vid konferensen i Madrid.

Det svenska valet och de digitala mediernas roll i valrörelsen var huvudtemat när professor Lars Nord inledningstalade vid en forskningskonferens om den nordiska modellen vid Universidad de Complutense de Madrid den 23 november.

Konferensen uppmärksammande olika aspekter av medieutvecklingens påverkan på de nordiska länderna, och arrangerades av forskningsgruppen Grupo de Investigación Cultura y Modelo Nórdico de la Sociedad de la Información vid det spanska lärosätet. Presentationerna vid konferensen kommer att ges ut i en antologi under 2019 i samarbete mellan Mittuniversitetet, University of Tampere och Universidad de Complutense de Madrid. Förutom forskare, forskarstuderande och studenter deltog representanter för de nordiska ambassaderna i Madrid i konferensen.

Tillbaka till toppen