Inbjudan till dokumentärfilmsscreening och panelsamtal om demokrati och politik

Spara favorit 9 apr april 2018
logotyp

I samarbete med Film Fest Sundsvall arrangerar Bildjournalistutbildningen på avdelningen för Media och Kommunikationsvetenskap en filmvisning och panelsamtal kring Cecilia Björks dokumentärfilm "En bra vecka för demokratin" - filmad under Almedalsveckan under ett antal år i rad – är filmen en både rolig och skarp skildring av spelet bakom kulisserna under ett evenemang som har vuxit år från år, med 40 000 besökare och 4000 evenemang bara under förra årets upplaga.

Efter filmvisningen följer ett panelsamtal om demokrati och politik med bl a Tv4:as fd. vd JAN SCHERMAN, aktuell med TV-serien "Länge leve demokratin" på SVT, medieforskaren KAJSA FALASCA från MKV på Mittuniversitetet, FREDRIK BIRGING, reporter på Sveriges Radio, och filmens regissör CECILIA BJÖRK. Moderator: MARCUS BOHLIN, Politisk redaktör på Sundsvalls Tidning.

Tid: 13 april, kl 13:30
Plats: Mittuniversitetet, Campus Sundsvall, sal E409

FRI ENTRÉ!

Anmäl dig gärna via vårat FB-eventet som du hittar här.

Visningen börjar kl 13:30 i Sal E409 och direkt efter filmen, kl 14:45 följer panelsamtalet.

Arrangörer: Film Fest Sundsvall, ABF Västernorrland, Mittuniversitetets bildjournalistutbildning.

Tillbaka till toppen