Årets första Mixtur

Spara favorit
logotyp

Missa inte 2012 första Mixtur för turismstudenter vid Mittuniversitetet med spännande föreläsare.

Program:

Per Hjärpsgård, Filmkommissionär
Filmkommissionären Per Hjärpsgård från Mid nordic film commission har som uppdrag är att locka filmproduktioner till Östersund och Jämtland. Per kommer berätta mer om sitt arbete och hur en näring som filmindustrin generellt fungerar.

Johan Ranbrandt, Egenföretagare & författaren
Johan scoutar platser för film- och reklam-inspelningar bla. till storfilmen "The American" som delvis spelades in i länet och drog hit självaste George Clooney!

Praktikplats utlyses

Nu utlyser ETOUR och Klövsjö Panorama en praktikplats. Syftet med projektet är att utveckla hur ett samarbete mellan ETOUR:s turismutbildning och Klövsjö Panorama skulle kunna se ut. Som praktikant kommer du att ha din bas på ETOUR men det kommer även finnas möjligheter till studiebesök och arbetsplats i Klövsjö. I arbetet handlar det bl.a. att identifiera kurser/kursmoment i vilka det är möjligt att använda Klövsjö Panorama som case för att illustrera och verklighetsförankra kursinnehåll/litteratur. Slutresultatet presenteras för ETOUR och Klövsjö Panoramas ledning.

Praktikperiod: Maj 2012
För mer info kontakta: Anna Gudmundsson, anna.gudmundsson@miun.se Tlf: 063-19 58 43

Tid: 15.15- 17.00
Sal: