Ny tidning om Mittuniversitetets forskning

Spara favorit
logotyp

Forskning för en bättre värld är temat för en ny tidning från Mittuniversitetet som presenterar delar av den forskning som bedrivs vid universitetet. Allt från rymdtester för solceller, till resor i kölvattnet av vampyrfilmer ryms i innehållet.

Forskningen växer vid Mittuniversitetet, mer vetenskapliga artiklar publiceras och den externa finansieringen ökar. I den nya tidningen ”Forskning för en bättre värld” har Mittuniversitetet samlat delar av all den forskning som bedrivs. Här kan du på ett lätt begripligt sätt ta del av resultaten av forskningen och dess syften. Bland annat kan du läsa mer om de spännande forskningsprojekten Popkulturturism, Peak Experiences och Kunskapsdestinationen Åre vid ETOUR (s.6 och 10).

Mycket nöje med läsningen!

Forskning för en bättre värld - en tidning om
forskning vid Mittuniversitetet ...

Tillabaka till toppen