ForskarFredag Campus Östersund 28 september 2012

Spara favorit
logotyp

Den 28 september kommer tiotusentals människor att prova på forskning och möta forskare på 28 orter runt om i Sverige. I Östersund kan besökarna bland annat besöka Mittuniversitetets forskningsmiljöer, lyssna på föreläsningar och prova på olika aktiviteter.

Aktiviteterna under ForskarFredag på campus Östersund är gratis och öppna för alla, med barn och unga som en särskild målgrupp.

Är du intresserad av att veta mer om turism och om den forskningen som bedrivs inom området är du välkommen att besök oss i Ljushallen. Här har du möjlighet att ta del av en spännande turisthistorisk guidad vandring, turistkrysset som är en rolig tipspromenad och tävlingar där du har möjlighet att vinna både ryggsäckar och böcker.

Tid: fredag 28 september, kl. 12.00-16.00
Plats: