Doktorandkurs med internationell touch

Spara favorit 19 maj maj 2015

12 studenter tillsammans med handledare samlades i veckan för att delta i en ny kurs för forskarstuderande vid Mittuniversitetet, en internationell grupp från tre världsdelar.

Kursen Turism och Kulturgeografi: Ett Kritiskt Perspektiv har lockat studenter från olika platser runt om i Sverige men även från University of Iceland, University of Leuven i Belgien och Tanzania.

Förutom huvudhandledare professor Dimitri Ioannides vid Mittuniversitetet så deltar även Dr. William Terry, Clemson University, USA och Professor Allan Williams, University of Surrey som handledare.

Kursen som tittar på turism ur ett kulturgeografiskt perspektiv är uppdelad på två tillfällen, varav den första var nu i maj och nästa tillfälle är i september, även då i Östersund. Föreläsningar varvas med diskussioner, egna studier, seminarier och presentationer av forskarstudenterna.

Läs om utbildning på forskarnivå

Tillabaka till toppen