Webbutveckling

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Hej!
Varmt välkommen till Webbutveckling och som student vid Mittuniversitetet.

Vi är mycket glada över att du blivit antagen till programmet och hoppas att vi ser dig här i höst. Vi ska göra vårt allra bästa för att du ska trivas hos oss under din studietid.

  • Utbildningsplan:
  • Programkod: TWEUG
  • Anmälningskod: F2911
  • Ort: Sundsvall
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 100%
  • Start: Höstterminen 2019

Vi börjar måndagen den 2/9 kl 10.15 med en välkomstträff för alla er som antagits till utbildningsprogrammet Webbutveckling.

Dessa träffar kommer att genomföras i den virtuella konferensmiljön Zoom på url: https://miun-se.zoom.us/my/dahlgren
Du kan läsa information om hur du använder Zoom här: https://portal.miun.se/zoom

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 30 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Har du glömt dina inloggningsuppgifter skapar du nya här.

2. Läs igenom aktuell utbildningsplan
För att hitta kursplaner för de kurser som ingår i programmet kan du använda vår ”kursplansök”, www.miun.se/kursplaner. I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast två arbetsdagar före kursstart.

Programinformation

Detta program bedrivs på helfart, vilket förutsätter att ni kommer kunna lägga minst 40 timmar i veckan på era studier. Under början kan det krävas aningen mer tid beroende på tidigare studievana. All undervisning i form av föreläsningar, handledningstillfällen och seminarier förläggs vardagar mellan kl 8:00 och 17:00. Seminarier och presentationer kommer kräva att ni har tillgång till headset och webbkamera, har ni därför inte redan denna utrustning måste ni köpa in detta innan terminsstart.

Ni kommer läsa två kurser på vardera 50% studietakt samtidigt genom hela programmet.
De första två kurserna är:
* DT057G, Webbutveckling I - Kursplan: https://www.miun.se/utbildning/kurser/Sok-kursplan/kursplan/?kursplanid=17948
* DT084G, Introduktion till programmering i JavaScript - Kursplan: https://www.miun.se/utbildning/kurser/Sok-kursplan/kursplan/?kursplanid=21877

Kika genom respektive kursplan för att se dess innehåll. Kursplanerna innehåller litteraturlistor. Det är bra om du har obligatorisk litteratur hemma till termins-starten.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar information om våra campus, registrering, bostad, checklista för nya studenter och tentamensrutiner med mera på vår hemsida www.miun.se/antagen

Studentkåren
Studentkåren drivs av och för studenter vid Mittuniversitetet. De arbetar för att din utbildning ska bli så bra som möjligt. På universitetet finns också ett flertal föreningar/utskott som ser till att du har kul under din studietid, bland annat ordnar de ett flertal aktiviteter som pubaftnar, sittningar och musikquizkvällar.
Studentkåren i Sundsvall
Studentkåren i Östersund

Biblioteket
När du studerar på Mittuniversitetet får du automatiskt ett biblioteks¬konto ungefär en timme efter att du aktiverat ditt studentportalskonto och godkänt lånereglerna. Du använder sedan ditt studentportalsinlogg för att låna och reservera böcker och för att komma åt bibliotekets resurser hemifrån. Vill du veta mer kan du gå in på: http://biblioteket.miun.se.

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Lika villkor på Mittuniversitetet
Här finner du kontaktuppgifter till lika villkorsgruppen samt information om diskrimineringslagen och det arbete för lika villkor som bedrivs vid Mittuniversitetet: www.miun.se/student/lika-villkor. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Har du frågor om programminnehållet kan du kontakta:

Mikael Hasselmalm
Programansvarig
E-post: Mikael.Hasselmalm@miun.se

Mattias Dahlgren
Programansvarig
E-post: Mattias.Dahlgren@miun.se

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetMikael Hasselmalm
Programansvarig