Branschsamverkan IT

Spara favorit 7 sep september 2018
Introduktionsdagarna 2018
Företag som ingår i Branschsamverkan IT

Branschsamverkan IT är ett nätverk vars syfte är att stärka kompetensförsörjningen i regionen och till dess företag och organisationer för att skapa en ökad konkurrenskraft. Vi siktar på långsiktig framgång genom rätt personer med rätt kunskap.

Inom nätverket är både Mittuniversitetet, företag och organisationer och studenter representerade. Tillsammans är målet att bedriva en spännande, inspirerande och levererande arena där Mitttuniversitetet och it-branschen möts.

Mittuniversitetet har huvudansvaret för Branschsamverkan IT och den som jobbar med att driva nätverket på universitetet är Linn Madsen och Teresia Edling Hultgren, samverkansutvecklare.

Branschen hälsar IT-studenter välkomna

Kontakt

Vill du och ditt företag bli medlem i Branschsamverkan IT eller få informationsbrev och inbjudningar. Ta kontakt med: 

Teresia Edling Hultgren
teresia.edling-hultgren@miun.se
010-142 83 04

Stäng

Prenumerera

Windows

Har du Outlook på datorn så räcker det med att klicka länken "Prenumerera". En ruta kommer då upp där du väljer att skicka till Outlook och trycker OK för att sedan i Outlook bekräfta att du vill prenumerera på denna kalender.

Aktivera prenumeration

Apple

Har du Apple Kalender installerad så räcker det med att klicka länken "Prenumerera". En ruta kommer då upp där du blir tillfrågad om du tillåter prenumeration. Sedan klickar på prenumerera.

Aktivera prenumeration

Android

Har du en kalender installerad så räcker det med att klicka länken "Prenumerera". En ruta kommer då upp där du klickar på prenumerera.

Aktivera prenumeration