Inspirerande föreläsningar från årets alumner

Näringslivsprofilerna Louise Mackegård Evensen och Vahid Zohali har utsetts till Årets alumner 2019 vid Mittuniversitetet. Nu kan du se deras föreläsningar.

Vahid_Louise .jpg

Louise Mackegård Evensen är hotell- och HR-chef på designhotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre. Hon har gjort resan från säsongsarbetare i fjällvärlden till hotellchef där hon nu ansvarar för 70-talet anställda. Louise examinerades från personal- och arbetslivsprogrammet 2012 och beskrivs som en tydlig och inspirerande ledare.

Vahid Zohali är VD på DXC Technology, ett av landets största IT-tjänsteföretag. Han kom som flykting från Iran till Härnösand som 17-åring. Vid 25-års ålder läste han systemvetenskap på Mittuniversitetet och flyttade sedan till Stockholm där han började sin resa inom IT-branschen. 2017 nominerades Vahid till Årets chef och är en uppskattad föreläsare via Talarforum.

Föreläsningar med Årets alumner 2019
Louise Mackegård Evensen delar med sig av sitt sätt att se på ledarskap och att jobba med människor. Spännande att höra om hur vi kan använda oss av olika beteenden för att nå våra mål.

Se Louise Mackegård Evensens föreläsning

Vahid Zohali pratade om teknologins utveckling och spännande framtidsfrågor. Hur tar vi hand om våra talanger och får dem att vilja stanna kvar hos oss. Intressant föreläsning om att ta till vara på mångfald och kreativitet som ett verktyg för att skapa konkurrenskraft.

Se Vahids Zohalis föreläsning