Intresset växer för att möta studenter och snacka karriär

Spara favorit 14 mar mars 2019

Allt fler arbetsgivare i regionen prioriterar att möta studenterna på Mittuniversitetet. Arbetsmarknadsmässan Mötesplats Campus arrangeras på campus Östersund under torsdagen och antalet deltagare slår nytt rekord i år.

− Vi har aldrig tidigare haft så många som 45 företag och organisationer på plats i Östersund och de får möjlighet att träffa mer än 200 studenter. Den här dagen ger många nya kontakter mellan våra studenter och företag i regionen. För ett par veckor sedan arrangerades mässan på campus Sundsvall och även då slog vi rekord, säger Katarina Olsen, projektledare.

Mötesplats Campus är en arbetsmarknadsmässa som ger studenter möjligheten att skapa viktiga relationer inför framtiden, samtidigt som näringslivet får möjligheten att fånga kompetensen de söker. Mittuniversitetets studenter diskuterar allt från jobb efter avslutad utbildning, extrajobb, praktikplatser eller examensarbeten med de deltagande företagen.

Under dagen kommer studenter att få mingla fritt med företagen men det kommer också finnas möjlighet att boka enskilda kontaktsamtal för att få mer utbyte.

Tid: Torsdag 14 mars, 10.00-14.30
Plats: Hus G, Campus Östersund

Media är välkomna att delta.

Kontaktperson: 
Katarina Olsen, projektledare Mötesplats Campus, Katarina.Olsen@miun.se, 076-527 91 11

 

Tillbaka till toppen
Stäng meny
Favoriter /globalnavigation/closemenu

Installera webbappen på din iPhone eller iPad: klicka på   och lägg till på hemskärm.