Dags för avslutningshögtid!

Spara favorit 4 jun juni 2019

Närmare 700 studenter deltar i Mittuniversitetets avslutningshögtid onsdag 5 juni. Totalt sex ceremonier ska hinnas med på de båda campusorterna.

Avslutningshögtiden är Mittuniversitetets sätt att tacka av avgångsstudenterna för deras tid på universitetet och önska dem stort lycka till i framtiden. Avslutningshögtiderna genomförs i Gustaf Adolfs kyrka i Sundsvall samt i Stora kyrkan i Östersund.

Det blir tre ceremonier per ort för att bereda plats för alla avgångsstudenter som vill vara med och för deras nära och kära. Totalt är 673 studenter anmälda att delta, varav 356 studenter i Sundsvall och 317 studenter i Östersund.

Under ceremonierna hålls tal av Mittuniversitetets prorektorer, programansvariga, diverse lärare samt studentkårerna. Ceremonierna innehåller också musikinslag och studenterna får ta emot sina tackbrev och sin alumn-pin från universitetet. 

Media är välkomna att delta!

Här finns mer information om avslutningshögtiden och vilka utbildningar som är med på respektive ceremoni: www.miun.se/avslutningshogtid

 

Tillbaka till toppen
Stäng meny
Favoriter /globalnavigation/closemenu

Installera webbappen på din iPhone eller iPad: klicka på   och lägg till på hemskärm.