InfraVis utlysning: Ansök om fördjupat visualiseringsstöd för forskningsprojekt 2023

Fre 26 maj 2023 12:37

Är du forskare vid ett svenskt universitet med forskningsdata som du tror kan analyseras och visualiseras på sätt som ligger utanför dina nuvarande resurser? InfraVis utlyser ansökningar om fördjupat visualiseringsstöd för forskningsprojekt! Ansök senast 6 juni.

En figur som visar papper med obegripliga svarta linjer till vänster, en pil som pekar mot höger i mitten och en färgstark visualisering till höger.

Ta chansen och få upp till sex månaders tekniskt och konsultstöd från InfraVis, inklusive hjälp med datakurering, visualiserat material för användarstudier, visuell analys av experimentella data samt hjälp medinteraktionstekniker, videor och bilder för forskningspublikationer.

InfraVis har redan hjälpt forskare från olika forskningsområden att stärka sina forskningsprojekt genom visualisering. Se några av de framgångsrika projekt som stöds av InfraVis i denna video på en minut.

Sista ansökningsdag 6 juni, 2023

För detaljer om krav, urvalskriterier och för själva ansökan, besök InfraVis Call for applications

InfraVis är en nationell svensk forskningsinfrastruktur med uppdrag att främja svensk vetenskaplig forskning genom visualiseringsstöd. InfraVis består av över femtio visualiseringsexperter fördelade på nio partneruniversitet. Våra experter har varierande bakgrund och kan hjälpa forskare att visualisera forskningsdata och forskningsmaterial från ett brett spektrum av forskningsområden.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!


Rekommenderat:

Sidan uppdaterades 2023-05-29