Välkommen till höstupptakt med föreläsningar och after work

Vad som händer på Mittuniversitetet, inspirerande föreläsningar och after work med hemlig inspiratör. Digitalt förstås. Välkommen till höstupptakt 17 augusti. Anmäl dig redan nu.

Anders Fällström och Peter Aronsson.jpg
Anders Fällström, rektor Mittuniversitetet och Peter Aronsson, rektor Linnéuniversitetet.

I normala fall brukar vi inför terminsstart ha Rektors inspirationsdagar där vi träffas på respektive campus. I år kan vi av kända anledningar inte träffas på våra campusorter, men vi kan ses digitalt. Vi vill fortfarande erbjuda möjligheten att ses över gränserna, och välkomnar nu därför in till en digital höstupptakt i Zoom.

Vi ska som vanligt få höra vad som är på gång på Mittuniversitetet, men även diskutera framtidens universitet där Linnéuniversitetets rektor Peter Aronsson inleder med en intressant kortare föreläsning.

Rektors inspirationsdagar brukar avslutas med en after work, och så blir fallet även i år - så klart digitalt. En hemlig gäst är inbjuden för att inspirera oss och få oss på allmänt gott humör. Mat och dryck får dock var och en sörja själv för i år, den pucken har vi ännu inte löst digitalt.

Självklart ser vi fram emot att träffas även på riktigt och så snart situationen tillåter det kommer vi att anordna en träff med samtal och inspiration för alla anställda. Mer information kommer!

 

Anmäl dig här senast 10 augusti

 

Agenda Höstupptakten


14:30-15:00       Fika i lobbyn
Logga in i Zoom (länkar kommer att mailas ut till dem som anmält sig närmare 17/8), testa teknik och få hjälp om du behöver

15:00-15:20       Programmet börjar
Aktuellt på Mittuniversitetet (Anders Fällström)

15:20-15:30       Paus
Prata med andra i lobbyn i Zoom eller ta en egen paus

15:30-16:20       Framtidens universitet
Hur vårdar olika lärosäten sina traditionella kvaliteter och utvecklar kraftfull samtidsrelevans för att lösa framtidsfrågorna? (Peter Aronsson, rektor på Linnéuniversitetet)

Dialog och interaktivitet i breakoutrooms

16:20-16:30       Uppsamling och avrundning (Peter Aronsson och Anders Fällström)

16:30-18:00       After work
Inspiration, prat och lek med vår hemliga inspiratör (presenteras inom kort)