Digital kalender istället för papperskalender nästa år

Spara favorit 2 dec december 2019
Personalbilder

Vi kommer inte att dela ut några papperskalendrar inför nästa år, istället hänvisar vi till de digitala verktyg som finns. Om du behöver lära dig hur du använder din Outlookkalender kan du få hjälp.

Det är dels av miljöskäl, dels för att efterleva Mittuniversitetets mål att stärka, utveckla och tillvarata vår digitala miljö som infrastrukturavdelningen har beslutat att inte längre beställa papperskalendrar till medarbetarna för 2020. Istället hänvisar de till den digitala kalendern i Outlook.

Om du känner dig osäker på hur Outlook-kalendern används, i telefon eller dator, är du välkommen till Servicecenter vardagar mellan 11.30-13.00. Infrastrukturavdelningen finns då på plats för att hjälpa dig. På gruppnivå kan även utbildningar i Outlook avropas från Infrastrukturavdelningen.

Vill du ha lite mer tid på dig att träna på våra digitala hjälpmedel så går det att beställa papperskalendrar från våra vaktmästerier. Gör då gärna samlade beställningar per institution för effektivare administration.

God Jul och Gott Nytt År önskar avdelningen för Infrastruktur

Tillbaka till toppen