Christina Stielli inspirerar på höstupptaktens after work

Författaren och föreläsaren Christina Stielli är den hemliga gäst som ska inspirera oss på höstupptaktens after work. - Det ska bli fantastiskt roligt. Det finns få platser som jag trivs så bra på som en skola, ett universitet. Där det viktigaste av allt pågår - LÄRANDE.

Christina Stielli.jpg

Christina Stielli har en bakgrund som marknadschef, försäljningschef och projektledare inom bland annat filmbranschen. Hon debuterade som författare med boken "Jag älskar dig inte" 2010 och har i många år föreläst om sociala medier för mellan- och högstadieelever. Stielli har släppt flera böcker på ämnena arbetsglädje, vardagsglädje och förändring och föreläser i dag på arbetsplatser och för organisationer.

Under after worken kommer hon att prata om vikten av att välja förhållningssätt till det som livet för med sig och vad forskningen säger om möjligheten att träna hjärnan för att bli bra på att klaga... eller bli bra på att hitta vardagens guldkanter.

- Sätt dig bekvämt tillrätta, men inte för bekvämt när vi ska prata om medgång och motgång och hur vi kan greppa livet och känna lust och tillförsikt inför en härlig termin, säger hon.

Föreläsningen pågår i cirka 45 minuter och följs upp med lite överraskningar som kanske aldrig hade hittats på om det inte var för en pandemi.

Läs mer om höstupptakten, och anmäl dig, här.