Så här reser du (inte) under Corona

Tor 17 sep 2020 10:20

Coronapandemin fortsätter och likaså gör Mittuniversitets reserestriktioner. Tänk på att alltid välja digitalt alternativ för möten och liknande i första hand. Måste du ändå ge dig iväg så behöver du själv boka dina resor. Här får du veta hur du går tillväga.

Airport Terminal and Travellers

Att resa under den pågående pandemin är förstås inte att rekommendera, men ibland kan undantag behöva göras. Då vi för tillfället står utan resebyrå behöver du själv boka din resa. En upphandling av ny resebyrå är inledd och kommer troligen att avslutas under senare delen av höstterminen. Fram till dess finns möjlighet att själv boka tåg, flyg, taxi och hotell.

När det gäller tjänsteresa mellan campusorterna så är det ingen förändring i rutinerna vad gäller resekort. Det är upp till respektive mötesledare att ta ställning till om det finns anledning att träffas fysiskt på campus.

På den här sidan hittar du information om allt från resesrestriktioner till hur du ska göra när du bokar din egen resa med tåg, taxi, flyg och hyrbil. Scrolla ned på sidan för att hitta information om hur du bokar de olika färdmedlen.

Läs mer i vår FAQ om vad som gäller för möten och annat under coronatider

Sidan uppdaterades 2020-09-21