Nytt system för självbokning av resor lanseras

Självbokningssystemet Cytric för bokning av tjänsteresor lanseras 18 januari 2021

Den 18 januari kommer Lingmerths resebyrå att skicka ut mail som ger möjlighet att logga in i självbokningssystemet Cytric. Det första mailet är ett välkomstmail med inloggningsuppgifter och en länk till systemet. Det andra mailet är uppgifter om ditt tilldelade användarnamn.

Det är viktigt att du kontrollerar de förifyllda uppgifterna i resenärsprofilen som återfinns i Cytric, t ex vilken organisatorisk enhet som är angiven. Ex 9320 Ekonomiavdelningen eller 6004 Elektronikkonstruktion m fl.

Om det är fel uppgifter ska du göra ändring till rätt organisatorisk enhet, detta för att den manuella hanteringen av faktureror i UBW ska minimeras. Fråga din institutionsekonom eller din produktionsekonom om du är osäker på vilken organisatorisk enhet du tillhör.

Du behöver komplettera uppgifter som behövs för ditt resande, ex passnummer, hemadress, mobilnummer och liknande. Du måste också ange ett sk ’anställningsnummer’ som är ett obligatoriskt fält och är detsamma som det användarnamn du använder för inloggning i personalsystemen på MIUN. Vanligtvis består det av sex bokstäver.

Det finns en viss risk att mailen från Lingmerths resebyrå hamnar i din skräppost.

Har du frågor om hur du hanterar systemet så kontakta resebyrån, så hjälper dem dig.

Läs mer på Boka resor