”Ambitionen är ett mer flexibelt arbetssätt”

Tor 23 sep 15:12

I det senaste avsnittet av Ledningspodden diskuteras de lättade restriktionerna och hur vi ska förbereda oss för att kunna arbeta på campus igen.

Podcast

När restriktionerna lättas 29 september och rekommendationen om hemarbete försvinner blir det möjligt att återgå till sitt kontor och träffa kollegor och studenter på campus igen. Allt detta ska ske successivt under hösten och av förklarliga skäl väcks många frågor kring det som har varit och hur det ska bli framöver.

– Vi märker att det här engagerar, vilket är glädjande och förståeligt. Tillsammans ska vi se till att processen flyter på så smidigt som möjligt under hösten. Ledningens ambition är att universitetet ska ha ett mer flexibelt arbetssätt framöver och i podden lyfter vi det som ska ske under hösten, men också frågor om framtidens arbetssätt, säger Kicki Strandh, kommunikationschef.

Ledningspodden ägnas helt och hållet åt detta ämne och medverkar gör prorektor Eva Dannetun, HR-chef Victoria Sjöbom och kommunikationschef Kicki Strandh.

Lyssna på podden