Vill du vara med i vårt projekt kring hållbarhet?

Tis 14 sep 10:50

Är du intresserad av hållbar utveckling? Var med på första mötet 22 sep kl 15.30 så får du veta mer om projektet Hållbarhet i Mittuniversitetets vardag!

barn håller jordig planta i bägge händerna

Hållbarhet i Mittuniversitetets vardag (HIMUV) är ett ALP-projektets vars syfte är att bidra till Mittuniversitetets övergripande uppdrag att främja hållbar utveckling. Vi medverkar till hållbar utveckling samt en stark hållbarhetskultur bland universitetets personal och studenter. Det är just i vardagen, alltså det alla vi medarbetare och studenter sysslar med i vår dagliga verksamhet som vi vill fokusera på. Självklart behöver vi då din hjälp, för att förstå hur vi alla kan bidra till ett hållbart förhållningssätt och vad vi som medarbetare vid Mittuniversitetet behöver veta för att lyckas med det.  

Välkommen till vårt första referensgruppsmöte och ta gärna med dig en kompis eller vidarebefordra informationen till någon annan!  Det handlar inte om att samla personer som är experter inom just hållbar utveckling, utan personer inom olika delar av vår organisation som med sina unika erfarenheter och arbetsuppgifter kan ge insikt om hur vi tillsammans jobbar för att bidra till en bättre värld.    

Låter det intressant? Kom då och prata med oss och andra intresserade på vårt första referensgruppsmöte, helt utan förpliktelser. 

 

Var: Vi ses i Zoom, https://miun-se.zoom.us/j/64878481573

När: 22 September 2021, 15.30-16.30

Vill du läsa mer om projektet, kolla in vår hemsida

Hoppas vi ses! Jenny Zimmerman, Madelen Olofsson, Cathrine Gladh and Marcia Håkansson Lindqvist in the project group