Viktigt att tänka på för dig som är lärare på en sommarkurs 2022

Fre 20 maj 2022 10:57

Under veckorna 28-30 kommer vi på Pedagogisk utveckling ha begränsade möjligheter att hjälpa och stödja i frågor som relaterar till pedagogisk utveckling och i Moodle och MiunPlay. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt så ber vi dig därför att kontakta oss i god tid innan din kurs börjar.

En kvinna med mörkt hår i en fläta och grå kavaj, trapphuset i bakgrunden
Christina Grandien

— Det är viktigt vara ute i god tid med planeringen av sommarkurserna. Vi som jobbar med pedagogisk utveckling på FUS vill gärna hjälpa dig med din sommarkurs, så ta kontakt med oss så snart som möjligt om du behöver hjälp med något. Kolla på en gång att du har ett kursrum i Moodle till din sommarkurs och hör av dig till oss om du vill ha hjälp med något. Ett tips är att boka en tid med någon av oss på  www.miun.se/boka-pu så kan vi prata mer om din sommarkurs, säger Christina Grandien, gruppledare för Pedagogisk utveckling (FUS).

Kontakta Pedagogisk utveckling senast 22 juni

För att du säkert ska kunna få svar på dina frågor så ber vi dig kontakta oss senast den 22 juni. Boka gärna en tid med oss via www.miun.se/boka-pu i god tid innan din sommarkurs så kan vi hjälpa dig.  

Vi vill också tipsa om sidorna på medarbetarportalen som där du till exempel kan hitta instruktioner, tips, stöd för din undervisning och kopplat till lärplattformen.
Läs mer om lärandestöd

Om du har problem under din sommarkurs av teknisk karaktär kopplade till något av systemen, kontakta helpdesk via helpdesk@miun.se  

 

Sidan uppdaterades 2022-05-20