Microsoft Home Use Program för anställda vid Mittuniversitetet.

Det avtal vi har för Microsoft ger personal anställda vid Mittuniversitetet rätten att köpa en årsprenumeration på Office 365 Home eller Office 365 Personal till rabatterat pris för användning på sina personliga enheter. Priset bekostar var och en privat. Ingen support från Mittuniversitetets IT-Helpdesk ges för denna installation. När en ny version av Office kommer så krävs det en ny nedladdning och då tas en ny avgift ut. Den gamla installationen måste då avinstalleras.

Följ instruktionerna nedan om du vill ladda hem office.

Microsofts Software Assurance Home Use Program (HUP) - Office 365 är en årsvis prenumeration som omfattar premiumversioner av Office-programmen som du kan använda på alla dina enheter (Office 365 Home – upp till 6 användare, Office 365 Personal – 1 användare), månatliga exklusiva funktionsuppdateringar och 1 TB molnlagring per användare.

Du kan fortsätta använda HUP-programvaran så länge du är anställd men den här tillfälliga licensen upphör att gälla när anställningen upphör.

Observera att detta inte är ett inköp av en privat licens, utan en tjänst för att förenkla installationen i din privata hemdator. Licensen hör hela tiden till universitetets avtal med Microsoft.

Observera att vissa produkt- och språkversioner kanske inte är tillgängliga när du gör din beställning. Aktuell information om tillgänglighet för programvara under Home Use Program finns på http://microsoft.com/licensing.

För att få tillgång till Microsoft Home Use Program gör du följande:

  1. Registrera dig: Gå till sidan Microsoft Home Use Program. Ange din företags-
    e-postadress. Klicka på knappen Kom igång.
  2. Bekräfta: Om du är kvalificerad skickas ett e-postmeddelande till din företags-e-postadress. Meddelandet innehåller en länk som används för att bekräfta att du är kvalificerad för programmet.
  3. Logga in: När vi har bekräftat att du uppfyller kraven och du har registrerat dig med det personliga Microsoft-konto som är kopplat till din personliga e-postadress kan du inleda köpet genom att titta igenom rabatterna som finns tillgängliga för dig via Home Use Program.
  4. Köp: Köpet bearbetas och slutförs i Microsoft Store. I egenskap av kvalificerad personal kan du därefter installera Office 365 på dina personliga enheter. När du har köpt en Office 365 Home-prenumeration kan du dela den med upp till fem ytterligare medlemmar i hushållet.

För ytterligare support se Vanliga frågor om Microsoft Home Use Program