Riksbyggens Jubileumsfond Den Goda Staden. Stipendier för forskning, utveckling och utbildning för en bättre boendemiljö. Sista ansökningsdag den 31 januari 2020

Spara favorit 14 nov november 2019
Miunskylt

Stipendier för forskning, utveckling och utbildning för en bättre boendemiljö

Riksbyggens Jubileumsfond ”Den Goda Staden” delar årligen ut stipendier för att stödja forskning, utveckling och utbildning för bättre boendemiljö inom områden som arkitektur, byggnadsteknik, fastighetsförvaltning, energiförsörjning, miljövård, samhälls- och trafikplanering. Riksbyggen utlyser nu 2020 års stipendier och 2020 års inriktning är Nyproduktion genom förtätning – hur kan vi jobba med förtätningslösningar som stärker grannskapet och är socialt och miljömässigt smarta.

Fonden kommer 2020 att dela ut cirka 600 000 kronor fördelat på minst 5 stipendier. Information om stipendierna och ansökan framgår av bifogat Infobrev.

Den 31 januari 2020 är sista ansökningsdatum. För mer information se http://riksbyggen.se/om-riksbyggen/samarbeten/stipendier

Vi är tacksamma om du sprider informationen om stipendierna i bifogade dokument på ditt universitet eller din högskola. Hör gärna av dig om det finns några frågor.

Maria Westling
Den Goda Staden