Digital doktorandfrukost ‑ Information om högskolepedagogiska kurser

Tis 10 okt. 09.30–10.30
online

Digital doktorandfrukost med besök av Helen Asklund och Linda Näsström, pedagogiska utvecklare på FUS.

Den 10 oktober gästas vi av Helene Asklund och Linda Näsström, pedagogiska utvecklare på FUS. Linda och Helen arbetar som pedagogiska utvecklare på FUS och kommer vid mötet att berätta om deras utbud av högskolepedagogiska kurser. FUS erbjuder dels ett behörighetsgivande högskolepedagogiskt kurspaket (som ger samma behörighet som UTV:s kurs), dels fördjupningskurser av olika slag. Nytt för denna termin är att FUS också ger kursen Ny som lärare – en mer praktiskt inriktad kurs som kan ge dig som är ny i lärarrollen stöd när du ska komma igång med din undervisning.

Vid träffen kör Linda och Helen en presentation om detta, men det kommer också att finnas gott om tid att samtala om både högskolepedagogiska frågor, meritering och andra funderingar ni har med koppling till deras verksamhet. Nedan finns en länk till deras kursutbud, som ni gärna får titta på inför mötet:

Kurser i högskolepedagogik

Inbjudan till denna träff kommer att skickas ut som en inbjudan via mejl. Har du inte fått en inbjudan och önskar delta, kontakta sara.haggstrom@gmail.com innan den 10 oktober. 

Sidan uppdaterades 2023-09-07