I Ledningspodden möter du representanter för Mittuniversitetets ledning i samtal med en programledare,och i varje avsnitt av ledningspodden kommer tre-fyra aktuella frågor att beröras.

Podd, poddinspelning, ledningspodd

Bläddra bland våra poddar

Alla våra poddar

 

 

Ledningspodden oktober 2019

Oktober månads avsnitt av Ledningspodden gästas av rektor Anders Fällström som pratar om Mittuniversitetets inspel kring regeringens nya forskningsproposition. I podden medverkar också Matilda Ernkrans, minister för högre utbildning och forskning.

Ledningspodden juni 2019

Juni månads avsnitt av Ledningspodden gästas av rektor Anders Fällström och prorektor Eva Dannetun. I denna upplaga avhandlas ALP-projekten, pedagogisk meritering och rektors inspirationsdagar. Anders Fällström berättar också om nya samverkanstankar kring Yrkeshögskolan

Ledningspodden april 2019

I april månads Ledningspodd gästas bland annat av prorektor Håkan Wiklund som berättar om satsningen på hållbarhetskoordinatorer.
I podden medverkar också HR-chef Victoria Sjöbom som berättar om utfallet av medarbetarundersökningen. I podden avhandlas också regeringens styr- och resursutredning.

Ledningspodden mars 2019

Kvalitetssystem för forskning är ett av ämnena i mars månads upplaga av Ledningspodden. Denna gång gästas podden av förvaltningschef Lotten Glans och prorektorerna Eva Dannetun och Håkan Wiklund.

Ledningspodden januari 2019

I årets första avsnitt möter du bl a Ludde Edgren, nytillträdd chef för avdelningen för forsknings- och utbildningsstöd, som berättar om den nya avdelningens uppdrag.
Medverkande: Anders Fällström, rektor, Kicki Strandh, kommunikationschef och Ludde Edgren, chef för FUS

Ledningspodden december 2018

I årets sista Ledningspodd kan du höra Håkan Wiklund berätta om sin nya roll som prorektor för forskning.


Ledningspodden november 2018

Ämnen som avhandlas i podden är prorektorsrekryteringen, omorganisationen, Ladok3, ZOOM och BLAD.

Ledningspodden oktober 2018

Ämnen i denna podd: alp-medel, wcr-medel, Östersund - årets studentstad samt om akademisk högtid.

Ledningspodden september 2018

I detta avsnitt avhandlas följande:digitalt lärande, arbetsordningen, statusrapport om omorganisationen av stödorganisationerna

Ledningspodden juni 2018

I det senaste avsnittet av Ledningspodden berättar ledningen bland annat utfallet om av riskanalysen och svarar på frågor om hur balansen mellan campusorterna påverkas av en ny organisation. Arbetet med organisationsförändringen går vidare efter den riskanalys som genomfördes i fredags. Läget just nu är att ledningen har kallat de fackliga organisationerna till MBL-förhandling som äger rum den 18 juni. Förslaget till ny organisation upptar större delen av detta avsnitt av Ledningspodden som också innehåller en uppdatering om det fortsatta strategiarbetet och information om höstens inspirationsdagar

Ledningspodden maj 2018

Ledningspodden lockar många lyssnare och det andra avsnittet har över 500 lyssningar. I Ledningspoddens tredje avsnitt får du bland annat höra Mittuniversitetets nya förvaltningschef Lotten Glans kommentera FUS-utredningen och prorektorerna Mats Tinnsten och Eva Dannetun berättar mer om arbetet i forsknings- och utbildningsråden.

Ledningspodden april 2018

Den 10 april lanserades andra avsnittet av Ledningspodden där du, precis som i premiärupplagan, möter representanter för Mittuniversitetets ledning i samtal med en programledare. I detta avsnitt kommenteras bland annat det pågående strategiarbetet och de nya sk alp-medlen.

Ledningspodden mars 2018

Den 13 mars lanserades första avsnittet av Ledningspodden där du möter representanter för Mittuniversitetets ledning i samtal med en programledare. I detta avsnitt pratar vi om den nya ledningstrukturen, FUS-utredningen och språkstödet.