Gästföreläsning om retorik och presentationsteknik (FULLBOKAD)

Spara favorit Lägg till i din kalender
Händelsen stoppdatum har passerat (2019-12-03 16:15)

Så här gör du för att lägga till händelsen i din kalender

Windows

Cupcake ipsum dolor. Sit amet oat cake. Gummi bears tiramisu lollipop pie tootsie roll sesame snaps bonbon apple pie. Lemon drops jelly beans biscuit ice cream pastry.

Apple

Android

Lägg till i kalender

Välkommen till en gästföreläsning om retorik och presentationsteknik med Bengt Klefsjö!

Bengt Klefsjö har varit lärare i olika sammanhang över 50 år. Han anställdes vid Luleå tekniska universitet vid starten 1971 och har i olika roller som lärare och forskare varit med att bygga upp verksamheten – inte minst inom ämnesområdet kvalitetsutveckling. Han har flera gånger fått utmärkelser av studenterna för sitt inspirerande och engagerande sätt att undervisa. Bengt är medförfattare till över 20 läroböcker utgivna på förlag. Den mest kända är ”Kvalitet från behov till användning”, som används vid de flesta universitet och högskolor i landet. Han blev 2016 hedersdoktor vid Mittuniversitetet.

Föranmälan krävs, tyvärr är föreläsningen fullbokad.

Arrangör:
Mittuniversitetet, Kvalitetsteknik