Information om coronaviruset för dig som student

Information om coronaviruset för dig som student

35815391-dispersed-corona-viruses-with-dark-backgr.jpg

Nära på avstånd!

Vårterminen har präglats av en global pandemi och har inneburit en hel del utmaningar för både studenter och medarbetare. Nu börjar höstterminen och vi är peppade som aldrig förr, men riktigt ännu kan vi inte helt återgå till det normala. Vi kommer så klart fortsätta följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och göra det vi kan.

För dig som campusstudent kan det innebära att undervisningen i viss mån blir lite annorlunda. Lite glesare på föreläsningarna och distanslösningar i vissa fall. Mycket av det har vi redan ”övat” på under vårterminen och det har gått väldigt bra. Som ett av de universitet med en stor del distansundervisning kan vi det här.

Vi förstår att du kan ha en hel del frågor om dina studier med anledning av coronaviruset. Därför har vi samlat ihop de vanligaste studentfrågorna och svaren.

Här finns ofta ställda frågor (FAQ) och svaren på dem

Hittar du inte det du letar efter kan du kontakta oss på kontakt@miun.se så hjälper vi dig. Eller ring 010 - 142 80 00. Har du allmänna frågor om coronaviruset? Ring det nationella informationsnumret 113 13.

Vad gäller i just min kurs?

Är du ny som student på Mittuniversitetet finns all information om vad som gäller din kurs/program i ditt välkomstbrev. Fortsätter du på en utbildning får du information om eventuella förändringar av din lärare. 

Ta del av ditt välkomstbrev

Uppdatera dina kontaktuppgifter

Logga gärna in i Ladok, välj "Mina uppgifter" och kolla att din e-post och ditt telefonnummer stämmer. Det är viktigt att vi kan skicka information till dig vid behov!

Gå till Ladok

På denna sida hittar du nyheter och information från Mittuniversitetet som samlas under taggen INFORMATION OM CORONAVIRUSET FÖR DIG SOM STUDENT. Sidan skapas utifrån den tagg du klickat på för att komma hit.

Det finns 10 svenska sidor och 4 engelska sidor som är taggade med INFORMATION OM CORONAVIRUSET FÖR DIG SOM STUDENT. Innehållet kan variera beroende på språk.

Viss campusundervisning kan genomföras i höst

Den 29 maj meddelade regeringen att kravet på distansundervisning med anledning av coronaviruset lättar den 15 juni, men universitet och högskolor ska fortfarande bidra till minskad smittspridning,...

Hur blir det till hösten?

Vad händer med min utbildning? Ska jag planera för att plugga på distans eller campus? Just nu är frågorna många och Mittuniversitetet planerar utifrån olika scenarier med anledning av den fortsatt...