Tre postdoktorer i psykologi

Spara favorit

Mittuniversitetet, Fakultet för humanvetenskap, Avdelningen för psykologi

Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen.

Fakulteten för humanvetenskap

Avdelningen för psykologi har verksamhet på Campus Östersund. Vi forskar och utbildar inom psykologins grundläggande områden som bland annat kognitiv psykologi, socialpsykologi, inlärningspsykologi, utvecklingspsykologi och klinisk psykologi.

Mittuniversitetet söker nu postdoktorer inom områdena

• hälso-/klinisk psykologi
  • emotions-/kognitionspsykologi
  • arbets-/organisationspsykologi

Forskning 40 %, undervisning och administration 60 %.

Behörighets- och bedömningsgrunder
Behörig att anställas som postdoktor är den som avlagt doktorsexamen i psykologi eller har uppnått motsvarande vetenskaplig kompetens. Främst bör den komma i fråga som har avlagt doktorsexamen eller har nått motsvarande kompetens högst sju år före ansökningstidens utgång och som inte tidigare har varit anställd som forskarassistent eller postdoktor.

Vid tillsättningen kommer särskild vikt att fästas vid vetenskaplig skicklighet. Den sökande ska ha god vetenskaplig kompetens inom något av de angivna områdena.  Pedagogisk skicklighet är också meriterande för anställningen.

Tidsbegränsad anställning på 100% i två år.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsort: Östersund

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Information
Närmare upplysningar lämnas av avdelningschef Francisco Esteves, 010-142 83 25, francisco.esteves@miun.se.

Handläggning: Beredningen av anställningen följer de former som anges i högskoleförordningens 4 kap. och fortgår i enlighet med den anställningsordning som gäller vid Mittuniversitetet.

Ansökan: Fullständig ansökan inklusive åberopade skrifter ska inges. Till ansökan skall bifogas styrkt meritförteckning samt fullständig publikationslista. Doktorsavhandling och eventuella övriga arbetet som åberopas skall bifogas ansökan. Vidare skall en kort redogörelse för den planerade forskningen bifogas.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 2018-12-31.

Mittuniversitetet arbetar aktivt för lika villkor och strävar efter att ta tillvara de kvaliteter som mångfald och jämställdhet ger verksamheten. I denna rekrytering har Mittuniversitetet redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från annonsförmedlare eller försäljare.

• Anställnings­form
    Visstidsanställning längre än 6 månader