Händelsen har löpt ut

Möt framtidens kompetens - Mötesplats Campus Sundsvall

Spara favorit

Den 9 oktober 2017 välkomnar vi arbetsgivare som vill träffa våra studenter till campus Sundsvall. Detta är ett tillfälle för dig att träffa framtida medarbetare och starta ett samarbete med en kompetent resurs!

Deltagare under dagen är arbetsgivare från både näringsliv och offentlig sektor samt studenter på Mittuniversitetet campus Sundsvall. Du kommer att få möjlighet att mingla och intervjua studenter och diskutera olika möjligheter till samarbete. Att erbjuda studenter examensarbeten, praktik/VFU, sommarjobb, mentorskap med mera kan ge värdefulla nya perspektiv. Ta denna möjlighet att lyfta just ditt företag eller organisation genom att möta framtidens kompetens och potentiella nya medarbetare.

Följande utbildningar på Mittuniversitetet är inbjudna till Mötesplast Campus Sundsvall.Lyssna

9.30-9.45 Vi hälsar välkommen till Mötesplats Campus

9.45-10.00 Kaffe

10.00-10.30 Rätten till resultat - Arne Wahlström, jurist Mittuniversitetet
Vem äger resultatet av studenternas examensarbete?

10.30-11.30 Gästföreläsning - Linus Jonkman, föreläsare, författare och verksamhetsutvecklare inom HR.

11.30-12.00 Vi bjuder på lättare lunch

12.00-12.30 Företagspitchar
Du som arbetsgivare får möjlighet att pitcha ditt företag i max 1 minut.

12.30-14.00 Skräddarsytt mingel och intervjuer mellan arbetsgivare och studenter
Korta intervjuer för de företag som erbjuder konkreta erbjudanden (föranmälda) och branschinriktat mingel för dig som vill nätverka med våra studenter.

När och var:

Eventet har varit. Vi önskar er välkomna till nästa Mötesplats Campus den 7 mars 2018.

Vill du veta mer eller har några frågor?

Kontakta arbetsliv@miun.se

Anahit Vardanian
anahit.vardanian@miun.se

Linn Madsen
Samordnare
linn.madsen@miun.se

Kostnadsfritt event.

Årets gästföreläsare

Linus Jonkman

Linus är författare, föreläsare och verksamhetsutvecklare. Idag jobbar han på Prisjakt, och Linus har gjort resan från traditionella storbolag med stelbenta KPI:er till att nu få bygga kultur på ett modernt bolag som kommit att rankas som en av Europas föregångsbolag när det gäller kultur.

På Mötesplats Campus kommer Linus att föreläsa om hur organisationsutveckling kan ske på ett innovativt vis samt varför engagemang kräver en stor förståelse för katter.