Händelsen har löpt ut

Möt framtidens kompetens - Mötesplats Campus Östersund

Spara favorit

Den 15 november 2017 välkomnar vi arbetsgivare som vill träffa våra studenter till campus Östersund. Detta är ett tillfälle för dig att träffa framtida medarbetare och starta ett samarbete med en kompetent resurs!

Deltagare under dagen är arbetsgivare från både näringsliv och offentlig sektor samt studenter på Mittuniversitetet campus Östersund. Du kommer att få möjlighet att mingla och intervjua studenter och diskutera olika möjligheter till samarbete. Att erbjuda studenter examensarbeten, praktik/VFU, sommarjobb, mentorskap med mera kan ge värdefulla nya perspektiv. Ta denna möjlighet att lyfta just ditt företag eller organisation genom att möta framtidens kompetens och potentiella nya medarbetare.

Följande utbildningar på Mittuniversitetet är inbjudna till Mötesplats Campus Östersund.Lyssna

10.00 Välkommen till Mötesplats Campus

10.15-10.45 Rätten till resultat - Arne Wahlström, jurist Mittuniversitetet
Vem äger resultatet av studenternas examensarbete?

10.45-11.15 Kaffe

11.15-11.45 Möt Mittuniversitetet – Rektor Anders Fällström och Samverkansavdelningen

11.45-12.15 Vi bjuder på lättare lunch

12.15-13.15 Inspirationsföreläsning – OrganisationsKultur med Linus Jonkman, föreläsare, författare och personalchef på Prisjakt.

13.15-13.30 Företagspitchar
Du som arbetsgivare får möjlighet att presentera ditt företag och ditt erbjudande till studenterna under max 1 minut.

13.30-15.30 Skräddarsytt mingel och intervjuer mellan arbetsgivare och studenter
Korta intervjuer för de företag som erbjuder konkreta erbjudanden (föranmälda) och branschinriktat mingel för dig som vill nätverka med våra studenter.

15.30 After Mäss Mingel med Studentkåren i Östersund

När och var:

Onsdag 15 november kl.10.00-15.30
Mittuniversitetet Campus Östersund

Vill du veta mer?

Katarina Olsen
Katarina.Olsen@miun.se
010- 142 78 11

Sista anmälningsdag är den 29 oktober.

Katarina Olsen
katarina.olsen@miun.se

Kostnadsfritt event

Årets gästföreläsare

Linus Jonkman

Linus är författare, föreläsare och verksamhetsutvecklare. Idag jobbar han på Prisjakt, och Linus har gjort resan från traditionella storbolag med stelbenta KPI:er till att nu få bygga kultur på ett modernt bolag som kommit att rankas som en av Europas föregångsbolag när det gäller kultur.

På Mötesplats Campus kommer Linus att föreläsa om hur organisationsutveckling kan ske på ett innovativt vis samt varför engagemang kräver en stor förståelse för katter.

I samarbete med:

Östersunds kommun logotyp