Händelsen har löpt ut

Lunchföreläsning: Vad händer egentligen på Navet?

Spara favorit

Mittuniversitetet har i samarbete med Polismyndigheten Västernorrland och Sundsvalls kommun genomfört en rad olika studier för att kartlägga aktiviteterna kring droghandeln på Navet. Välkommen att ta del av dessa studier under en lunchföreläsning på Kulturmagasinet.

Teresa Silva, professor i kriminologi, och Andreas Zehlander, chef för brottsförebyggande- och ingripandeverksamheten i Medelpad, kommer först att presentera studierna och dess syften, därefter kommer studenter från kriminologprogrammet att presentera de preliminära resultaten.

Mittuniversitetet bjuder in invånarna i Sundsvalls kommun för att delta på lunchföreläsningen. Det kommer bjudas på kaffe, te och lättare lunch. Det finns begränsat antal luncher så först till kvarn gäller!

När? 16 maj kl. 12.00-13.00

Var? Kulturmagasinet, Programsalen

Arrangeras i samarbete med Sundsvalls kommun, Polismyndigheten Västernorrland och Folkuniversitetet.