Händelsen har löpt ut

Hållbarhetseventet PERSPEKTIV den 18-19 maj

Spara favorit

PERSPEKTIV är ett hållbarhetsevent med forskningsfokus som äger rum den 18-19 maj på Grönborg, campus Sundsvall.

Anmäl dig till PERSPEKTIV här!

Sista anmälningdag är måndagen den 15 maj.

Program torsdagen den 18 maj

17.00 Rektor Anders Fällström talar om visionen för Hållbar utveckling på Mittuniversitetet.

17.15-17.45 Mittuniversitetets verksamhet inom hållbar utveckling med Catrin Johansson och Kicki Strandh

18.45 Middag, mingelbuffé

20.20 Pecha Kucha, 8x6 minuter
Talare:
- Sanna Grannas, smyckesformgivare
- Ingela Hofsten, syntolk
- Jody Jahn, assistant professor in organizational communication, "Making Slow Sense of Climate Change in the Wildlan Urban Interface"
- Catrin Johansson, professor i organisationers kommunikation, "Kommunikation som driver strategisk förändring"
- Katarina L Gidlund, professor i Informatik, "Digitalism coh vår tids utmaningar"
- Lena Sjödin Roman, kreatör
- Ann T Ottestig, adjunkt och släktforskare
- Linus Theorell, ekoingenjör, "Skogsanvändningens påverkan på växthusgasbalansen"

Program fredag 19 maj

8.30-9.00 Perspektiv på hållbar utveckling
"Hållbar Utveckling - vingla på ett ben eller stå stadigt på många?" BeGe Jonsson

9.00-9.45 Sveriges klimatsmartaste kommun!
Fredrik Olsson, Kommunalråd Botkyrka (MP), alumn från Mittuniversitetet
Samtal som leds av Morgan Fröling, Mittuniversitetet

9.45-10.15 Fika

10.15-12.00 Perspektiv på hållbar utveckling