Näringslivsträff

Spara favorit Skriv ut

Vi vill gärna bjuda in dig och ditt företag till näringslivsträff och frukostsamtal på Mittuniversitetet.

Vid mötet kommer rektor Anders Fällström och dekan Hans-Erik Nilsson att delta. Vi kommer också att bjuda på guidad visning av forskningsmiljöer, laboratorier och möten med flera av våra forskare. Målet med dagen är att vi ska lära känna varandra och att ni ska få kunskap om vår verksamhet, kanske se nya möjligheter och hitta sätt att samarbeta med oss. Ta gärna med en kollega från ditt företag!

Anmäl dig till näringslivsträffen via vår webbplats: www.miun.se/naringslivstraff
Antalet platser är begränsat. Sista anmälningsdag 15 september.

08:30 Frukostsamtal och Introduktion

Vi bjuder på frukostfika och introduktion tillsammans med rektor Anders Fällström och dekan Hans-Erik Nilsson.

09:15 Guidad visning av labbmiljöer och möten med forskare

Fibre Science and Communication Network / FSCNforskning inom pappersproduktion, nya cellulosamaterial och gröna energilösningar.
Sensible Things that Communicate / STC forskning kring Internet of Things, sensorer och smart industri.
Centrum för forskning om ekonomiska relationer / CERforskning kring hållbara städer
Centrum för forskning om kommunikation och demokrati / Demicom
Ämnesforskning inom utbildningsvetenskap