Bokrelease och seminarium: Psykologiskt perspektiv på sexuella problem

Spara favorit Skriv ut

Studentlitteratur tillsammans med Avdelningen för Psykologi vid Mittuniversitetet bjuder in till föreläsning med efterföljande mingel. I samband med föreläsningen lanseras även boken "Psykologiskt perspektiv på sexuella problem – bedömning och behandling enligt KBT, skriven av Johanna Ekdahl, docent i psykologi, Mittuniversitetet.

Johanna Ekdahl kommer att berätta om sin forskning kring sexuella svårigheter och psykologiska faktorer, presentera den aktuella boken samt beskriva pågående projekt kring behandling av sexuella problem vid Avdelningen för Psykologi. Efter föreläsningen bjuds dryck och enklare förtäring samt möjlighet att samtala med kollegor, samarbetspartners, vänner och att inhämta inspiration i arbetet för olika yrkesgrupper.

Anmälan görs till johanna.ekdahl@miun.se. O.S.A. 12/9.

Föreläsningen är kostnadsfri

19 september 15:00 - 17:00 Östersund